Relationer

Vår 1 års dag

Vår 1 års dag
Vår 1 års dag

Vår 1 års dag. Han från Trelleborg. Hon från Eskilstuna. På Östersjön de möttes. 365 dagar tillsammans i staden där hon växte upp. Alla omkring visste vad vi hade innan vi kände det till. För mig att falla var obestridligt. En kärlek besvarad i ett meddelande av dig. Telefonen plingade till på vägen från Bandhagen att jag missade min station. Beledsagad på resan som vi initierat. Vilket tog mig hit, oss hit.  Genom turbulens, genom medvind. Stod vi oss starka. 

I december förra året väckte du ett hjärta ur vintersömn. Och med det visade du mig vad riktig kärlek var. Ett femtiotal galopperande hästar över bröstkorgen. Aldrig tidigare hade jag vart med om de här känslorna. Jag var kär. Första gången var det nu. Det är väl en första gång för allt. Som de saker som jag vågat göra med dig vid min sida. Stå upp för mig själv. Utforska världen av självständighet. Till att bygga upp eget boende. Under ett tak tillsammans med dig inledde vi ett samboliv. Ingen anledning att ta i handbromsen. Lyssna till ditt hjärta. Så hamnar man rätt. Det är det jag vill tro. Jag tror på oss. För att vi inte väntar på att relationen ska fungera. Vi får det att fungera. Med arbete har vi tagit oss hit. Värt varenda investering.

Tacksam för varje dag vi fortsätter att välja varandra.  Det har lett oss fram till att vi nu har vår 1 års dag. Önskar du visste hur mycket jag älskar dig!

Bloggat från Eskilstuna
– läs tidigare inlägg HÄR
– följ gärna bloggen på Bloglovin

Felicia Aulén – Genom gatsten Ett maskrosbarn på 24 år född och uppvuxen i Eskilstuna. Trots vid min ringa ålder blev jag i maj, och än är, sjukskriven för depression. Vilket sattes in en behandling för medan jag under sommaren var under vidare utredning. Med den fick jag även diagnosen Borderline (Emotionellt instabil personlighetsstörning), samt 4 andra diagnoser. Social fobi, Agora fobi, Generaliserad ångest och Panik syndrom. Det här blir min plats att ventilera min kamp mot psykisk ohälsa och min väg tillbaka till djupa vatten. Först måste jag rusta båten innan den sjösätts.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *