Psykisk ohälsa,  Shopping

I AM CAIA!

caia cosmetics
Caia Cosmetics – Ultimate Brush Kit
caia cosmetics
caia cosmetics
Bibbz Signature Eye Palette

I am Caia – Vem du är idag är inte den du måste vara. Det finns alltid ett val. Förutsatt att du nöjer dig med en medioker tillvaro, med bekvämlighet blir du stillastående. För varje fattat beslut, tar livet en riktning. Leder det till den du strävar efter att bli, är du på rätt väg. Vilket inte endast gäller storslagna drömmar. Oavsett om det är vad till middag som serveras eller hur du tilltalar snabbköpskassörskan i kvarteret där du bor. Oräkneliga chanser att definiera vem du är ges varje dag. Stort som litet. Hur som helst ligger makten i egna händer.

Bortsett det som ingen kan rå för. Din identitet lämnas även till styrkor bortom din kontroll. Väder. Vind. Där du endast bestämmer  hur du reagera efter dessa. Utan kapten vid rodret leder skutan mot skeppsbrott. Som jag i min sjukdom. Ångesten med mig i sitt grepp. Drogs jag ned. Självförakt. Självskada. Allt djupare. Stod inför valet att sjunka till botten eller ta båten genom stormen. Här är jag nu. Jag tog mig i land. En lång bit kvar. Vet att jag kan. Möjligheterna begränsas av vår egen fantasi.

Föreställer mig framtiden där jag kan beställa min chai latte att ta med. Sätta mig i parken och skratta i sällskap av vänner. Befriad från tankarna om mig. Min tro var att de såg det min spegelbild visade. Egentligen var det vad som fanns framför dem. Vill därmed vara den bästa versionen av mig själv.

Med ögonen på priset. Kan jag komma vart helst jag vill. I am Caia. 
På resan i rörelse. Kan vi uppleva vår egen lyckas evolution. We are Caia.

Vem vill du vara?

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

Blogg :at från Eskilstuna
– läs det föregående inlägget HÄR
– följ gärna bloggen på Bloglovin

Felicia Aulén – Genom gatsten Ett maskrosbarn på 24 år född och uppvuxen i Eskilstuna. Trots vid min ringa ålder blev jag i maj, och än är, sjukskriven för depression. Vilket sattes in en behandling för medan jag under sommaren var under vidare utredning. Med den fick jag även diagnosen Borderline (Emotionellt instabil personlighetsstörning), samt 4 andra diagnoser. Social fobi, Agora fobi, Generaliserad ångest och Panik syndrom. Det här blir min plats att ventilera min kamp mot psykisk ohälsa och min väg tillbaka till djupa vatten. Först måste jag rusta båten innan den sjösätts.

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *