Hem & Inredning

Lägenheten | Före & Efter

Före
Lägenheten före
Efter
lägenheten efter
Före

Efter

Före | Efter

Efter

2,5 månad sedan jag klippte navelsträngen, rymde mitt flickrum i kartonger och började bygga ett nytt liv på egen adress. Det var dags att flytta hemifrån. På grund av försenade leveranser har det tagit till nu att få detta till ett hem. Successivt har boningen fått växa fram. Tänk också vad ens smak för inredning har förändrats med tiden. Från ett rum i gamla stan med teflonsvarta väggar för att gå mot en ljusare framtid tillmötes. Bävade för att mitt första boende skulle bli ett typiskt IKEA-hem. En vägghängd BESTÅ byrå fick mig att sadla om. Med Sveriges största möbelvaruhus som bas, fanns vidare inspiration på sociala medier. Feminint med en maskulin touch var tanken då jag lever med min kära sambo. Som också ska känna mig hemma i vår lilla tvåa på 48 kvadrat. Vilket resulterade i färger som grå, grön och rosa. Väggarna fick prydas med Jotexs sammetgardiner, Tavlor från Desenio och Ø 80cm Walls Spegel från House Doctor som hittas på Åhlens (klick) och övrig dekoration Circles Skulptur är även den från House Doctor (Klick), mässingljusstakar i 3-pack och diverse växtligheter fick ta plats i vardagsrummet.

Kom och känn er som hemma för sjuttsingen! 

Bloggat från Eskilstuna
– läs tidigare inlägg HÄR
– följ gärna bloggen på Bloglovin

Felicia Aulén – Genom gatsten Ett maskrosbarn på 24 år född och uppvuxen i Eskilstuna. Trots vid min ringa ålder blev jag i maj, och än är, sjukskriven för depression. Vilket sattes in en behandling för medan jag under sommaren var under vidare utredning. Med den fick jag även diagnosen Borderline (Emotionellt instabil personlighetsstörning), samt 4 andra diagnoser. Social fobi, Agora fobi, Generaliserad ångest och Panik syndrom. Det här blir min plats att ventilera min kamp mot psykisk ohälsa och min väg tillbaka till djupa vatten. Först måste jag rusta båten innan den sjösätts.

2 kommentarer

 • Hanna Karlsson

  Såg att jag kommenterade på fel tidigare:

  Älskar din inredingsstil. Kan du visa köket och sovrummet, blir galet inspirerad😍

  Samt, vilken bestå hylla är det. Vill verkligen ha en!/ en som uppskattar din blogg

  • Felicia Aulén

   Vilken fin komplimang, Hanna! Tack så innerligt. <3
   BESTÅ byrå - En vit väggmonterad skåpkombination med Kallviken (mörkgrå betongmönstrade luckor)

   Kök och sovrum är inte färdiga ännu, väntar fortfarande på leverans av säng. men så fort det är ordning kommer det bilder 🙂

   Än en gång, tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *