Vardag

Tredje Advent

Tredje Advent. Dagen för de julbestyr, som innefattar kakor och kristyr.  Skinka att griljera. Och must att fylla magar med. Tillsammans intog vi våra roller framför spisen. Gemenskap. Det tar mig tillbaka till när tandläkaren min bjöd in till pepparkaksbak, där Karius och Baktus var på intåg. Julen är en tid där alla var välkomna. Bättre förr, det är så de säger. Som när julruschen bara vara något som hörde Bingolotto till. Med det måste jag säga att nutiden överträffar förväntningarna. Och kvitterar med det förflutna. Fin advent. Minst sagt.

________________________________________________________________________________________________

Bloggar från Eskilstuna
– läs tidigare inlägg HÄR
– följ gärna bloggen på Bloglovin

Felicia Aulén – Genom gatsten Ett maskrosbarn på 24 år född och uppvuxen i Eskilstuna. Trots vid min ringa ålder blev jag i maj, och än är, sjukskriven för depression. Vilket sattes in en behandling för medan jag under sommaren var under vidare utredning. Med den fick jag även diagnosen Borderline (Emotionellt instabil personlighetsstörning), samt 4 andra diagnoser. Social fobi, Agora fobi, Generaliserad ångest och Panik syndrom. Det här blir min plats att ventilera min kamp mot psykisk ohälsa och min väg tillbaka till djupa vatten. Först måste jag rusta båten innan den sjösätts.

En kommentar

  • Petra Rönnemark

    Nu kanske det kommer en stalker varning men shit vilken modig person du är! Har läst igenom din blogg nu under kvällen efter att du kommenterade mitt inlägg. Blev och är så inspirerad av dig så jag läste inlägg efter inlägg! Så modig som öppnar upp dig och verkligen skriver efter dina tankar.

    Du är grym !!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *