Vardag

Planera mera

Brister ut i hallelujahsång över att jag denna vecka vågat mig utanför dörren på egen hand. Med min personliga almanacka i ena av händerna kan jag planera mera. Av sådant som gör mig gott.  Följ min resa framåt.

Att planera är som att lägga ett pussel. Alla lösa bitar  gör sig till ett. Födelsedagar. Helgdagar. Temadagar. På samma ställe. Med pennan till pappret. Det är då jag känner mig störst inspiration till att ta till vara på dagen. För att mitt i strukturen av “Veckan att göra” och “Veckans Middagar” finna peppande citat. Ett nytt för varje vecka. Bakom ett omslag av egen design. Födelsedagar finns på fler utav sidorna. Som min mormor är bemärkelsedagar något att minnas. En kvinna som jag ser upp till trots att hjässan hennes slutade nedanför hakan min. Med denna framför mig kan jag av henne ta efter. I det finns något väldigt fint. Blir jag bara en bråkdel av det hon var kan jag gå till vila med gott samvete. En almanacka, ett ärligt försök. 

Kan varmt rekommendera PersonligAlmanacka.se

Bloggat från Eskilstuna
– läs tidigare inlägg HÄR
– följ gärna bloggen på Bloglovin

Felicia Aulén – Genom gatsten Ett maskrosbarn på 24 år född och uppvuxen i Eskilstuna. Trots vid min ringa ålder blev jag i maj, och än är, sjukskriven för depression. Vilket sattes in en behandling för medan jag under sommaren var under vidare utredning. Med den fick jag även diagnosen Borderline (Emotionellt instabil personlighetsstörning), samt 4 andra diagnoser. Social fobi, Agora fobi, Generaliserad ångest och Panik syndrom. Det här blir min plats att ventilera min kamp mot psykisk ohälsa och min väg tillbaka till djupa vatten. Först måste jag rusta båten innan den sjösätts.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *