Vardag

Mår inte så bra

Mår inte så bra. Har hela dagen likt en katt legat på soffan och spunnit. Utgör inget hot. Det är nämligen så att de inte endast spinner vid belåtenhet utan det fungerar lugnande som när de står inför döden. Det är så det känns. För med skallebank är jag inte tillfreds. Svettas, fryser, växelvis. Bottenlös självömkan, annat var det som barn, var villig att trotsa 40 graders feber för att inte missa en skoldag. Kunde också bjuda över vänner till lek för inte vidkännas sjukdom. Trots att man hängde över toalettstolen. Tålmodigt satt de kvar på mitt rum efter försäkran om att jag inom kort var på fötter igen. När de egentligen borde ha vänt vid dörren. Förr var jag minst sagt optimistisk och aningen naiv. Jobbade till och med med akut öroninflammation. Trots att tallrikar föll i backen med min påverkade balans.

Numer tar en liten förhöjning av kroppstemperaturen mig. Knappt förmögen att få kinden att släppa kudden. Vekling. Vad hände?

Hur är ni när ni inte mår så bra? Vad gör ni?

Blogg :at från Eskilstuna
– läs det föregående inlägget HÄR
– följ gärna bloggen på Bloglovin

Felicia Aulén – Genom gatsten Ett maskrosbarn på 24 år född och uppvuxen i Eskilstuna. Trots vid min ringa ålder blev jag i maj, och än är, sjukskriven för depression. Vilket sattes in en behandling för medan jag under sommaren var under vidare utredning. Med den fick jag även diagnosen Borderline (Emotionellt instabil personlighetsstörning), samt 4 andra diagnoser. Social fobi, Agora fobi, Generaliserad ångest och Panik syndrom. Det här blir min plats att ventilera min kamp mot psykisk ohälsa och min väg tillbaka till djupa vatten. Först måste jag rusta båten innan den sjösätts.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *