Vardag

I am Moana!
Hela mitt liv har jag känt mig missanpassad. Burit på känslan av att vara ensam i ett rum fullt av människor. Att jag står utanför den omvärld jag faktiskt lever i. Och detta utanförskap har blivit en stor del av min identitet. Ju bättre stämningen blir, är det som att jag backar än mer. Fastän det jag egentligen vill är att vara där. I mitten av bruset av röster, glädjeyttringar och hålligång. Vid sociala sammanhang har jag därför tvingats bära en sköld. En sköld av alkohol. En annan av humor. Hädanefter vill jag ta plats som den jag är. Jag vet att jag kan. För alla livserfarenheter gör mig rikare. Och allt jag lärt kommer leda mig rätt.


I know the way – I am Moana!

Om du är en av dem som efter den filmen, tycks ha sett 107 minuter av ytterligare en Disneyprinsessa med en tupp till sidekick som vi alla borde vara lite mer som. Då ber jag dig att kolla igen. Musikens röda tråd. Den är magi.

Where you are
I wish I could be
I know that I can
I am

Felicia Aulén – Genom gatsten Ett maskrosbarn på 24 år född och uppvuxen i Eskilstuna. Trots vid min ringa ålder blev jag i maj, och än är, sjukskriven för depression. Vilket sattes in en behandling för medan jag under sommaren var under vidare utredning. Med den fick jag även diagnosen Borderline (Emotionellt instabil personlighetsstörning), samt 4 andra diagnoser. Social fobi, Agora fobi, Generaliserad ångest och Panik syndrom. Det här blir min plats att ventilera min kamp mot psykisk ohälsa och min väg tillbaka till djupa vatten. Först måste jag rusta båten innan den sjösätts.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *