Vardag

10 saker på min kropp

10 saker på min kropp
Listat här nedan är 10 saker på min kropp

» Solskada på kinderna
En vecka på båt med stopp som Cokertme, The Seven Islands, Cleopatra Beach, Tuzla Bay och Kisebuku resulterade i solskada på kinderna. Numera, sedan hemkomsten från min semester i Turkiet känsliga för vatten och krämer. Negativt då smink tenderar att inte fastna där pga de torra cirklarna.

10 saker på min kropp piercing

» Ärr efter piercing på mig själv
Framför badrumsspegeln förde jag en steril nål genom läppen på mig själv. För att se ut som vännerna jag vid den tiden umgicks med. Finns en glädje i att jag på ett sätt blivit tryggare i mig själv. Samtidigt som jag uppskattade en mer spontaniteten jag hade som 18-åring.

» Hål efter töjningar
Tumregeln är ungefär 1 mm per månad, under den perioden hade jag redan töjt mina hål till 10. Konsekvenserna av min brist på tålamod och att saker måste ske i stunden jag kommer på dem har gjort att jag idag inte kan bära vanliga örhängen. 👎

» Revben står rakt ut
Skadat redan vid fallen pyramid i cheerleaderuppvisning, fick rådet att avstå träning över sommaren. Inte inräknat, åka karusell. På Bakken i Danmark blev det en fraktur och framför pommesätande pojkar kräktes av smärta i en hundbajspåse med hål i. Sprut, sprut! Och sedan dess har mitt revben pekat utåt.

» Brännmärkt av en manet
Uppfattade mig att vibrera som Hanna Barbera karaktär som får elektricitet genom kroppen. Tacksam för att ingen pissade på mig, bokstavligen, trots att det är tipset var ändå som de gjorde det genom att bara glo medan armen svullnade upp. Ett kontokort tog bort bränntrådarna och kvar är endast ett litet brännmärke.

2 dagar efter återbesök av läppfillers | 1 ml juverderm

» Fillers i läpparna
Efter flera års övervägande ville jag besparas från invändningar. Utan någon annan än min sambos vetskap bokade jag därför en tid för fillerbehandling. Sammanlagt 2 ml juverderm. Redan efter första vart resultatet så naturligt att jag fick med mig mamma vid återbesöket.

» Tatuerade ögonbryn
Även inför denna förändring av utseendet fick jag avrådan från vänner och kollegor. Trots det bokade jag tid för microblading hos Malika på Kungsholmen för att göra något åt mina icke-existerande ögonbryn. Ytterligare bevis att man ska tro på sig själv.

» Orörliga tår
Något så fredligt som en lektion i dans är orsaken till det. Vaktmästaren skjutsade mig och en klasskamrat till akuten. Ambulansen fick trots det två dagar senare hämta mig från en idrottslektion under min första termin på gymnasiet. Hoppade därefter kryckor i 3 månader och kan sedan dess inte röra två av fem tår på vänsterfoten.

» Pigmentförändringar
Hos kiropraktorn blev jag ombedd att gå hem och tvätta mig. Sagt och gjort försvann de mörka fläckarna på benet inte. Det jag var skamsen över visade sig att jag inte vara pigmentförändringar som tagit plats på låret.

» Knöligt rödbets-ärr
Min första förälskelse, inte mer än 4 år gammal, var för inlagda rödbetor. Mellan vardagsrummet och köket sprang jag för påfyllning. För att på tillbakavägen trilla över sladden till vår fasta telefon. Tagen av mamma till badrummet, i försök att skrubba bort vad hon tror är lag från rödbetorna. När det över tid endast tillkom vätska, inte minskade och ett alltmer kvidande barn blev det en tur i ilfart till sjukhuset. Det var nämligen kroppsvätska som pulserade. Minst sagt tur att vi har mobiler idag!

Det här var 10 saker på min kropp, har vi något gemensamt?

Blogg :at från Eskilstuna
– läs mitt föregående inlägg HÄR
– följ gärna bloggen på Bloglovin

Felicia Aulén – Genom gatsten Ett maskrosbarn på 24 år född och uppvuxen i Eskilstuna. Trots vid min ringa ålder blev jag i maj, och än är, sjukskriven för depression. Vilket sattes in en behandling för medan jag under sommaren var under vidare utredning. Med den fick jag även diagnosen Borderline (Emotionellt instabil personlighetsstörning), samt 4 andra diagnoser. Social fobi, Agora fobi, Generaliserad ångest och Panik syndrom. Det här blir min plats att ventilera min kamp mot psykisk ohälsa och min väg tillbaka till djupa vatten. Först måste jag rusta båten innan den sjösätts.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *